Cosmopolis a anunţat luni că finalizează achiziţia a încă 15,6 hectare de teren pentru dezvoltarea ansamblului început acum 12 ani, în prezent cel mai mare complex rezidenţial din Bucureşti, iar dezvoltatorii anunţă că vor investi peste 22 de milioane de euro în dezvoltarea Cosmopolis în acest an.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"În plină criză sanitară, Cosmopolis continuă investiţiile majore şi finalizează achiziţia a încă 15,6 hectare de teren situate în imediata proximitate a complexului. Acestea se adaugă unui alt lot de aproximativ 10 hectare achiziţionat anul trecut", arată un comunicat al companiei.

Terenul situat în imediata vecinătate a complexului Cosmopolis urmează să fie folosit la extinderea ansamblului prin construirea de locuinţe, spaţii verzi, piscine şi alte facilităţi.

”Continuăm să investim şi ne propunem ca anul acesta să construim încă 500 de apartamente şi vile, infrastructura aferentă unui adevărat oraş – şi încă şapte piscine. Facilităţile existente, diversitatea tipului de locuinţe şi faptul că oferim un stil de viaţă unic au făcut ca cererea de locuinţe în Cosmopolis să rămână constantă, chiar şi în aceste zile tulburi. Interesul major din partea celor care doresc să îşi achiziţioneze o casă sau un apartament ne-au încurajat să continuăm expansiunea şi să achiziţionăm această suprafaţă mare de teren. Toţi cei peste 9.000 de oameni care locuiesc acum în Cosmopolis sunt garanţia care ne motivează să continuăm spre obiectivul nostru major: construcţia de la zero a primului oraş din România de după Revoluţie. Doar anul acesta, vom investi peste 22 de milioane de euro in dezvoltarea Cosmopolis”, a declarat Ahmet Buyukhanli, preşedinte al Opus Land, dezvoltatorul Cosmopolis.

Odată cu achiziţia celor 15,6 hectare de teren, s-a demarat procedura de proiectare a planului general pentru această zonă, care va cuprinde acelaşi mix de facilităţi: piscine, spaţii pentru zone verzi, zone de relaxare şi locuri de joacă.

”Recent am ales să sponsorizăm o soluţie modernă de telemedicină, prin care rezidenţii Cosmopolis au acces gratuit la servicii medicale. În perioada următoare vom inaugura al doilea drum de ieşire din proiect, spre localitatea Tunari. Am inovat în această perioadă prin introducerea unor soluţii digitale prin care oricine poate intra în contact cu agenţii noştri de vânzare şi ne poate vizita virtual, prin apeluri video”, a declarat Gabriel Voicu, vicepreşedinte SVR România şi project manager al Cosmopolis.

Printre facilităţile existente în acest moment în Cosmopolis se numără două gradiniţe, o plajă privată pe malul lacului din apropiere, 27 de piscine exterioare, locuri de joacă pentru copii şi parcuri, o sală de fitness inaugurată în 2019 şi 4.000 de metri pătraţi de suprafaţă comercială, în care sunt deschise un supermarket, cafenele, cofetării, restaurante, pub, fast-food, brutărie, spaţii de servicii, magazine cu produse tradiţionale, clinică veterinară, farmacie şi saloane de înfrumuseţare.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.