Retailerul de materiale de construcţii şi bricolaj Dedeman a investit 16,5 milioane de euro pentru a deschide miercuri un nou magazin în Iaşi, care va înlocui unitatea amplasată pe strada Manta Roşie, unul dintre primele magazine inaugurate de companie, în noiembrie 2004, a anunţat compania.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Noul magazin din Iaşi, ridicat pe Bulevardul Primăverii, are o suprafaţă de peste 15.000 metri pătraţi, de două ori mai mare decât magazinul pe care îl înlocuieşte.

“Prin înlocuirea magazinului din Manta Roşie cu această nouă investiţie dorim să le oferim clienţilor noştri un magazin mai accesibil, mai bine structurat şi organizat, un mediu plăcut în care să găsească mai uşor inspiraţie şi soluţii pentru toate planurile lor. Din păcate, deşi a trecut prin numeroase procese de modernizare, fostul magazin nu mai putea fi adus la standardele noastre actuale iar noi am dorit ca toţi clienţii noştri să beneficieze de această experienţă îmbunătăţită”, a declarat preşedintele şi fondatorul Dedeman, Dragoş Pavăl.

Dedeman, companie înfiinţată în 1992, deţine acum 47 de magazine, două centre logistice şi are peste 9.800 de angajaţi.

Dedeman, compania fraţilor Dragoş şi Adrian Pavăl, a rămas liderul detaşat al pieţei de bricolaj autohtone în 2016, cu o cifră de afaceri de peste 5,2 miliarde de lei (1,16 miliarde de euro), în creştere cu 20% comparativ cu 2015.

Profitul net raportat de compania fraţilor băcăuani a depăşit anul trecut 713 milioane de lei (158 milioane euro), în creştere cu 26,6% faţă de nivelul din 2015.

Retailerul de materiale de construcţii şi bricolaj a anunţat recent că a intrat pe piaţa administratorilor de birouri, după ce a semnat cu dezvoltatorul AFI Europe un antecontract de vânzare a trei clădiri de birouri din cadrul proiectului AFI Business Park, aflat chiar lângă mall-ul AFI Cotroceni.

Acordul include şi opţiunea de vânzare a celorlalte două clădiri din cadrul aceluiaşi proiect, valoarea totală a tranzacţiei fiind estimată la 164 milioane euro.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.