Acţiunile Digital World Acquisition (DWAC), companie de achiziţii care intenţionează să listeze la bursă proiectul media al fostului preşedinte american Donald Trump, au evoluat marţi în scădere pentru a doua şedinţă consecutiv, după o creştere de peste 800% înregistrată săptămâna trecută, transmite Reuters.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Titlurile au coborât marţi cu 17,7%, la 69 de dolari pe unitate, variind între 65,37 dolari şi 91,35 de dolari pe unitate.

Luni, acţiunile Digital World Acquisition au închis în declin cu aproape 11%.

Vineri, aceste titluri au consemnat un avans de 107%, la 94,20 dolari pe unitate, după ce au atins un maxim de 175 de dolari pe unitate în timpul tranzacţiilor. Joi, creşterea a fost de 356,8%, unii analişti comparând tranzacţiile cu acţiuni DWAC cu frenezia tranzacţiilor cu acţiuni meme de la începutul acestui an.

Alte acţiuni legate de fostul preşedinte Trump au scăzut la rândul lor marţi. Titlurile Phunware, compania angajată de Trump în campania prezidenţială din 2020 pentru a construi o aplicaie pentru telefoane, au scăzut marţi cu 31,7%, la 4,89 dolari pe unitate, după ce a depus documentele pentru o emisiune de obligaţiuni de 48,5 milioane de dolari.

Vineri, acţiunile Phunware au urcat cu apriape 1.500%, la 24,04 dolari pe unitate, dar au încheiat şedinţa în creştere cu 471%, la 8,74 dolari pe unitate.

viewscnt

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.