Deputatul PSD de Neamţ Dănuţ Andruşcă, avizat în funcţia de ministru al Economiei în Comisia pentru Politică Economică din Senat, a declarat luni, după audieri, că printre obiectivele sale se numără crearea de locuri de muncă mai bine plătite şi susţinerea producătorilor, iar mai multe detalii pot fi găsite în programul de guvernare.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Andruşcă a fost avizat cu 42 de voturi pentru, 18 voturi împotrivă şi nicio abţinere. Ministrul desemnat a spus că una una dintre priorităţile sale o reprezintă crearea de locuri de muncă mai bine plătite.

”Unul dintre obiectele mele este crearea de locuri de muncă mai bine plătite. Un alt obiectiv este susţinerea producătorilor. (...) Mai multe detalii găsiţi în programul de guvernare”, a spus Andruşcă, după audieri.

Andruşcă a fost director general la Regia Autonomă pentru Activităţi Nucleare (RAAN) Drobeta Turnu Severin, dar şi administrator special al Cuprumin. Între 2014-2015 a devenit consilier al unui secretar de stat în Ministerul Economiei, iar între 2014-2016 a fost preşedintele board-ului Conversmin şi administrator special la Cuprumin.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.