Şeful Cancelariei premierului, Ionel Dancă, spune că Guvernul a aprobat, miercuri, unele modificări survenite în ceea ce priveşte programul IMM Leasing. Astfel, forma finală a acestui program IMM Leasing a fost aprobată şi urmează să fie implementată, afirmă el.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Au fost discutate şi adoptate prevederile privind programul IMM Leasing, ca urmare a unor observaţii apărute pe circuitul de avizare”, a afirmat Ionel Dancă, după şedinţa de Guvern de miercuri.

El a spus că modificările survenite au fost aprobate şi forma finală a programului urmează să fie implementată.

”Practic, prin ordonanţa de urgenţă adoptată în şedinţa de Guvern de astăzi, forma finală a acestui program IMM Leasing a fost aprobată şi urmează să fie implementată, după adoptarea normelor de aplicare şi ca urmare Fondul Naţional de Garantare şi Creditare a IMM-urilor va propune într-o sedinţă de Guvern ulterioară normele de aplicare a acestui program şi acesta va deveni operaţional”, a explicat Dancă.

 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.