Ministrul Dezvoltării Cseke Attila a anunţat, joi, că a semnat contractele de execuţie pentru încă 7 creşe moderne şi eficientizate energetic, a căror valoare totală este de 99.325.306 lei.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Astfel, în Suceava şi Râmnicu Vâlcea, va fi construită câte o creşă mare, în Beiuş, Fălticeni şi Râmnicu Vâlcea vor fi creşe medii, în timp ce Reşiţa şi Ploieşti vor beneficia de câte o creşă mică, arată un comunicat de presă al Ministerului Dezvoltării.

Cele 7 creşe li se alătură celorlalte 15 ale căror contracte au fost semnate săptămâna trecută, a subliniat ministrul Cseke Attila.

Obiectivele sunt incluse în Programul naţional de construire de creşe, derulat de Ministerul Dezvoltării, Lucrărilor Publice şi Administraţiei, şi vor beneficia de săli de joacă, dormitoare, sală pentru festivităţi, bucătărie şi spălătorie proprie, cabinet medical, spaţii administrative, spaţiu de joacă amplu, în aer liber, precum şi panouri solare pentru un aport de energie din surse regenerabile, conchide sursa citată.

viewscnt

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.