Ethereum a atins, miercuri, un nivel record, depăşind pentru prima oară nivelul de 1.500 de dolari pe unitate, traderii investind în criptomonedă înainte de lansarea contractelor futures pentru ethereum la bursa Chicago Mercantile Exchange, săptămâna viitoare, transmite Reuters.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

De la începutul acestui an, ethereum s-a apreciat cu 120%, peste avansul de 30% al bitcoin, şi a atins miercuri un nou maxim de 1.576,7 dolari pe unitate.

”Listarea contractelor futures pentru ethereum pe o bursă reglementată ar trebui să îmbunătăţească structura pieţei cripto, permiţând investitorilor să câştige expunere pe a doua cea mai importantă criptomonedă  din lume, ca modalitate de diversificare faţă de bitcoin, sau pentru a proteja expunerile actuale de ethereum”, potrivit unei note a analiştilor JPMorgan adresată clienţilor.

În frunte cu bitcoin, criptomonedele atrag tot mai mult investitorii mari. În luna ianuarie, interesul investitorilor pentru aceste plasamente a mărit valoarea totală a criptomonedelor la peste 1.000 de miliarde de dolari, în ianuarie.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.