Acţiunile Snap au crescut cu 11% luni, după ce un articol din presă a spus că această companie de social media anticipează că va avea peste 475 de milioane de utilizatori activi zilnic (DAU) în 2024, peste aşteptările Wall Street, transmite Reuters.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Numărul de utilizatori publicat vineri de Verge, care citează o notă internă a CEO-ului Evan Speigel către angajaţi, a depăşit estimarea Visible Alpha, de 447 de milioane.

DAU-urile mai mari decât cele aşteptate vin ca o uşurare pentru compania părinte a Snapchat, care se luptă cu o concurenţă acerbă şi o piaţă de publicitate slabă.

De asemenea, Snap se aşteaptă ca veniturile din publicitate să crească cu peste 20% în 2024, ca parte a ”obiectivelor sale extinse”, se arată în articol, previziunea fiind peste estimările Wall Street, privind o creştere de 14%.

Compania a refuzat să comenteze raportul.

Snap a fost prima firmă de social media dependentă de reclame care a semnalat o scădere a cererii anul trecut, deoarece mărcile au redus bugetele pe fondul inflaţiei aprinse şi al ratelor ridicate ale dobânzilor.

Problemele macroeconomice, împreună cu concurenţa în creştere din partea platformelor de social media precum TikTok, au făcut ca Snap să piardă 80% din evaluarea sa, anul trecut.

Snap a reuşit aproape să atingă doar una dintre cele nouă ţinte - creşterea timpului pe care utilizatorii săi zilnic petrec vizionarea conţinutului cu cel puţin 10%, se arată în raport.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.