Consiliul Judeţean Iaşi anunţă, marţi, că s-a făcut un pas important pentru realizarea Parcului Industrial Paşcani, respectiv a fost lansată licitaţia pentru realizarea Planului Urbanistic Zonal. Valoarea estimată a contractului se apropie de 600.000 de lei.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Consiliul Judeţean Iaşi a scos la licitaţie contractul de achiziţie publică a serviciilor de proiectare fază Plan Urbanistic Zonal (PUZ), şi de introducere în intravilan a terenurilor din CF 66452 şi CF 69520. Valoarea estimată totală a contractului este de 596.638,65 lei fără T.V.A”, anunţă, marţi, Consiliul Judeţean Iaşi, pe pagina de Facebook.

Preşedintele instituţiei, Costel Alexa, apreciază că este necesară atragerea investitorilor.

"Trebuie să creăm cadrul optim pentru atragerea investitorilor care să dezvolte afaceri de succes şi în Paşcani. Astfel, comunitatea va beneficia de mai multe venituri la buget, care pot fi direcţionate spre creşterea calităţii serviciilor în celelalte sectoare, locuri de muncă, păstrarea resurselor umane în judeţul nostru şi creşterea calităţii vieţii păşcănenilor şi nu numai”, a declarat Costel Alexe.

Potrivit acestuia, ”această investiţie, completată de autostrada A7 şi, ulterior, A8 vor produce o dezvoltare economică a Paşcaniului fără precedent, nu doar pentru municipiu, ci şi comunele adiacente''.

 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.