Consiliul Judeţean Bacău a lansat o licitaţie privind reabilitarea a 6,3 km din Drumul Judeţean 123 (DJ 123), valoarea contractului fiind estimată la 13,7 milioane de lei (2,9 milioane de euro), fără TVA, potrivit unui anunţ publicat pe platforma de achiziţii publice SICAP.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Contractul vizează ”reabilitare şi modernizare DJ 123, limita judeţ Harghita - Valea Uzului - Dărmăneşti - DN 12A judeţ Bacau (sector de drum studiat de la km 44+800 la km 51+100. Pe o lungime de 6.30 km)”, potrivit anunţului.

Criteriul de atribuire este preţul cel mai scăzut, iar tipul procedurii este procedură simplificată. Termenul limită pentru primirea ofertelor sau a cererilor de participare este 11 martie.

Drumul este amplasat în zona de munte, traversând formaţiunea muntoasă a Nemirei, traseul fiind pe cea mai mare parte a acestuia.

”Având în vedere că, în general, zona de munte se caracterizează printr-o densitate mică a reţelei de drumuri, păstrarea viabilităţii acestui traseu trebuie să devină un obiectiv important pentru administratorul acestuia, importanţa strategică şi economică fiind ridicată”, se arată în anunţ.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.