Consiliul de administraţie al Companiei Naţionale de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR) a prelungit mandatul directorului general Ştefan Ioniţă, au precizat, pentru News.ro, surse din domeniul transporturilor.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

În 13 ianuarie 2017, Ştefan Ioniţă, şeful Direcţiei Tehnice şi Calitate a Companiei Naţionale de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR), a fost numit în funcţia de director general provizoriu al companiei de către consiliul de administraţie, controlat de Ministerul Transporturilor.

Numirea acestuia a venit la trei zile după revocarea fostului director, Cătălin Homor. Primul mandat al lui Ioniţă expira în 13 ianuarie 2018.

Premierul Mihai Tudose a trimis recent Corpul de Control la CNAIR pentru a face verificări generale, cu puţin timp înainte de data stabilită pentru prelungirea mandatului lui Ioniţă, au precizat, joi, pentru News.ro, surse din domeniul transporturilor.

În 2017, CNAIR a recepţionat numai 24 kilometri de autostradă, lucrările fiind tergiversate din cauza problemelor generate de constructori sau apărute în teren, care au necesitat timp şi multă birocraţie pentru rezolvare.

La începutul anului trecut, fostul ministru al Transporturilor, Răzvan Cuc, anticipa că vor fi daţi în folosinţă circa 90 de kilometri de autostradă în 2017.

viewscnt

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.