Consiliul Concurenţei a anunţat miercuri că analizează tranzacţia prin care Montecristo Retail RO, care comercializează brandurile Kenvelo, Lee Cooper şi Timeout, intenţionează să preia companiile Great United Trading s.r.o şi Win Bright (Asia) Limited şi a controlului unic indirect asupra Timeout Italia.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”În conformitate cu prevederile Legii concurenţei (nr. 21/1996), această operaţiune este o concentrare economică ce trebuie autorizată de Consiliul Concurenţei. Consiliul Concurenţei va evalua această concentrare economică în scopul stabilirii compatibilităţii sale cu un mediu concurenţial normal şi va emite o decizie în termenele prevăzute de lege”, a informat miercuri autoritatea de concurenţă.

Eventualele observaţii şi puncte de vedere pot fi transmise autorităţii de concurenţă în termen de 20 zile.

Montecristo Retail RO comercializează, pe piaţa românească, îmbrăcăminte şi încălţăminte aparţinând brandurilor Kenvelo, Lee Cooper şi Timeout.

Great United Trading s.r.o. are ca obiect de activitate  comercilizarea cu amănuntul a acticolelor de îmbrăcăminte şi încălţăminte prin magazinele proprii din Cehia, fiind în acelaşi timp furnizor pentru Montecristo Retail RO.

Win Bright (Asia) Limited este o companie înfiinţată cu scopul de a deţine dreptul de proprietate asupra unor mărci înregistrate şi nu are un alt obiect de activitate.

Timeout Italia este deţinută de către Great United Trading s.r.o. şi activează pe piaţa comercializării cu amănuntul a articolelor de îmbrăcăminte şi încălţăminte din Italia.

viewscnt

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.