Consiliul Concurenţei analizează tranzacţia prin care Bittnet Systems, alături de Cătălin-Cristian Georgescu şi Constantin-Adrian Savu, preiau compania Dataware Consulting.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

 ”Consiliul Concurenţei analizează tranzacţia prin care Bittnet Systems, alături de Cătălin-Cristian Georgescu şi Constantin-Adrian Savu, preiau compania Dataware Consulting”, informează autoritatea de concurenţă.

Bitnett Systems este activă pe piaţa IT, în principal în domeniul trainingurilor şi educaţiei IT. Compania a fost înfiinţată în anul 2007 şi din 2020 este listată la Bursa de Valori Bucureşti.

Dataware Consulting SRL a fost înfiinţată in 2011, de Cătălin-Cristian Georgescu şi Constantin-Adrian Savu. Compania se ocupă de proiecte IT ce presupun soluţii care includ hardware, produse software şi diverse tipuri de servicii IT.

În conformitate cu prevederile Legii concurenţei (nr. 21/1996), această operaţiune trebuie autorizată de Consiliul Concurenţei. Autoritatea, care va evalua tranzacţia în scopul stabilirii compatibilităţii sale cu un mediu concurenţial normal şi va emite o decizie în termenele prevăzute de lege.

Eventualele observaţii şi puncte de vedere pot fi transmise autorităţii de concurenţă în termen de 20 zile de la data prezentului anunţ.

 

viewscnt

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.