Consiliul Concurenţei analizează tranzacţia prin care Bittnet Systems, alături de Cătălin-Cristian Georgescu şi Constantin-Adrian Savu, preiau compania Dataware Consulting.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

 ”Consiliul Concurenţei analizează tranzacţia prin care Bittnet Systems, alături de Cătălin-Cristian Georgescu şi Constantin-Adrian Savu, preiau compania Dataware Consulting”, informează autoritatea de concurenţă.

Bitnett Systems este activă pe piaţa IT, în principal în domeniul trainingurilor şi educaţiei IT. Compania a fost înfiinţată în anul 2007 şi din 2020 este listată la Bursa de Valori Bucureşti.

Dataware Consulting SRL a fost înfiinţată in 2011, de Cătălin-Cristian Georgescu şi Constantin-Adrian Savu. Compania se ocupă de proiecte IT ce presupun soluţii care includ hardware, produse software şi diverse tipuri de servicii IT.

În conformitate cu prevederile Legii concurenţei (nr. 21/1996), această operaţiune trebuie autorizată de Consiliul Concurenţei. Autoritatea, care va evalua tranzacţia în scopul stabilirii compatibilităţii sale cu un mediu concurenţial normal şi va emite o decizie în termenele prevăzute de lege.

Eventualele observaţii şi puncte de vedere pot fi transmise autorităţii de concurenţă în termen de 20 zile de la data prezentului anunţ.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.