Consiliul Concurenţei a anunţat, vineri, că a autorizat tranzacţia prin care Wetterbest, parte din grupul Teraplast, preia compania Cortina WTB.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Wetterbest, companie membră a grupului Teraplast, activează în domeniile producerii şi comercializării sistemelor de învelitori din ţiglă metalică, sistemelor de drenaj a apei pluviale (jgheaburi şi burlane, accesorii pentru aceste sisteme) şi tablei cutate.

Cortina WTB are ca obiect principal de activitate producerea şi comercializarea sistemelor de învelitori din ţiglă metalică.

”În urma evaluării efectelor acestei tranzacţii, Consiliul Concurenţei a constatat că operaţiunea nu ridică obstacole semnificative în calea concurenţei efective pe piaţa românească sau pe o parte substanţială a acesteia şi că nu există îndoieli serioase privind compatibilitatea sa cu un mediu concurenţial normal”, se arată în comunicat.

Decizia va fi publicată pe site-ul autorităţii naţionale de concurenţă, după eliminarea informaţiilor cu caracter confidenţial.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.