Consiliul Concurenţei a anunţat miercuri că a autorizat tranzacţia prin care HIG Europe Capital Partners II, L.P., din Insulele Cayman, preia afacerea cu sisteme poliuretanice din Europa de la Covestro Deutschland din Germania.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”În urma analizei tranzacţiei, Consiliul Concurenţei a constatat că operaţiunea propusă nu ridică obstacole semnificative în calea concurenţei efective pe piaţa romȃnească sau pe o parte substanţială a acesteia şi nu există îndoieli serioase privind compatibilitatea sa cu un mediu concurenţial normal”, a anunţat autoritatea de concurenţă.

Decizia va fi publicată pe site-ul autorităţii naţionale de concurenţă după eliminarea informaţiilor cu caracter confidenţial.

HIG Europe face parte din Grupul HIG, care activează în România în domeniile reciclării, media/IT, soluţiilor pentru hidrocarburi, producţiei şi distribuţiei de mobilier şi obiecte sanitare, comerţ on-line etc.

Covestro Deutschland AG deţine companiile Covestro Verwaltungs GmbH Oldenburg, Germania, Covestro B.V., Olanda, Covestro A.S. Danemarca, Covestro SL, Spania, precum şi anumite active ale Covestro S.r.l., Italia, care dezvoltă, produc şi furnizează sisteme poliuretanice, special adaptate (sisteme pentru adăugarea locală a agenţilor de expandare şi componente ale sistemelor) către clienţii europeni.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.