Consiliul Concurenţei a anunţat marţi că a autorizat tranzacţia prin care Complet Electro Serv intenţionează să preia compania RTC Proffice Experience.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”În urma analizei, autoritatea de concurenţă a constatat că această operaţiunea nu ridică obstacole semnificative în calea concurenţei efective pe piaţa românească sau pe o parte a acesteia şi că nu există îndoieli serioase privind compatibilitatea sa cu un mediu concurenţial normal”, a informat marţi Consiliul Concurenţei.

Decizia va fi publicată pe site-ul autorităţii naţionale de concurenţă, după eliminarea informaţiilor cu caracter confidenţial.

Complet Electro Serv face parte din Grupul Altex şi activează în sectorul producţiei şi distribuţiei de echipamente IT&C, electronice şi electrocasnice.

RTC este distribuitor de produse de birotică şi papetărie către alţi agenţi economici (segmentul business to business).

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.