Consiliul Concurenţei a anunţat miercuri că a autorizat tranzacţia prin care compania Platforma Roca preia producătorul român de cabluri electrice din cupru şi aluminiu Electroplast.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

În urma acestei operaţiuni, Platforma Roca va deţine 60% din capitalul social al Electroplast şi, astfel, controlul unic asupra acestei companii.

”Ca urmare a evaluării efectelor concentrării economice, Consiliul Concurenţei a constatat că operaţiunea propusă nu ridică obstacole semnificative în calea concurenţei efective pe piaţa romȃnească sau pe o parte substanţială a acesteia şi nu există îndoieli serioase privind compatibilitatea sa cu un mediu concurenţial normal”, a anunţat autoritatea de concurenţă.

Decizia va fi publicată pe site-ul autorităţii naţionale de concurenţă, după eliminarea informaţiilor cu caracter confidenţial.

Platforma Roca este o companie care oferă servicii pentru revitalizarea afacerilor şi antreprenoriatului românesc, crearea de branduri noi şi recondiţionarea de branduri, prin investiţii în companii aflate în dificultate şi asigurarea unui management specializat.

Electroplast este producător român de cabluri electrice din cupru şi aluminiu.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.