Compania Naţională de Aeroporturi Bucureşti (CNAB), compania care administrează cele două aeroporturi de lângă Bucureşti, estimează venituri totale de 1,08 miliarde lei în acest an şi un profit net de 318,53 milioane lei, potrivit proiectului de buget pentru 2019 aflat în dezbatere publică.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Societatea şi-a planificat cheltuieli totale de 674,09 milioane lei.

"În bugetul de venituri şi cheltuieli pe anul 2019 sunt programate venituri totale cu o creştere, faţă de realizările anului precedent, cu 7,71%, a cheltuielilor totale cu o creştere cu 22,25%, compania programând un profit brut de 408,7 milioane lei. Veniturile totale sunt majorate doar cu 7,71% ca urmare a reducerii tarifului de securitate perceput de companie, începând cu aprilie 2019", se arată în nota de fundamentare.

În plus, compania are prevăzute în buget cheltuieli cu investiţiile de 325,56 milioane lei.

Compania Naţională de Aeroporturi Bucureşti are circa 1.500 de angajaţi. Câştigul mediu lunar pe salariat determinat pe baza cheltuielilor de natură salarială a fost stabilit la 12.360 lei.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.