Compania de inginerie de produse software Cognizant Softvision, unul dintre cei mai mari angajatori de tehnologie din România, a anunţat luni că vrea să angajeze încă 500 de persoane în România până la sfârşitul anului, pe lângă ceilalţi 500 de noi angajaţi în prima jumătate a anului 2021.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Cognizant Softvision, unul dintre cei mai mari angajatori de tehnologie din România, a anunţat astăzi că intenţionează să angajeze încă 500 de noi colegi în echipa din România, până la sfârşitul anului 2021, pe lângă cei peste 500 de colegi angajaţi în prima jumătate a anului 2021. Astfel, Cognizant Softvision prognozează o creştere de aproape 50% în ceea ce priveşte numărul total de angajaţi, la nivel de România, în 2021”, a informat compania.

La începutul acestui an, Cognizant Softvision a anunţat o nouă iniţiativă care permite angajaţilor să lucreze de oriunde în România, oferindu-le astfel flexibilitatea de a lucra remote de acasă sau de oriunde se simt confortabil.

”Continuăm să ne concentrăm pe calitate, nu pe cantitate, în tot ceea ce facem. Am muncit enorm la crearea unei culturi bogate şi diverse şi a unor valori care să ofere angajaţilor şi candidaţilor noştri o experienţă deosebită de lucru, şi flexibilitate, unde să îşi poată defini şi dezvolta cariera şi pasiunea pentru tehnologie. Echipele noastre de delivery, comunităţile tehnice şi echipa HR au făcut o treabă fenomenală, aducând în Cognizant Softvision oameni noi, talentaţi, parteneriate şi proiecte deopotrivă, şi aşteptăm cu nerăbdare să continuăm acest trend pe tot parcursul anului şi în 2022”, spune Mihai Constandiş, country manager Romania and Head of Eastern Europe Studios.

În prima parte a anului, Cognizant Softvision a investit şi implementat noi concepte de birouri care să permită experienţe de lucru variate şi să ofere Softvisionerilor o mai mare flexibilitate, mobilitate şi apartenenţă la comunitate. A încheiat totodată un parteneriat cu Cercetaşii Bistriţeni şi World Vision România, unde a donat 561 de computere şi echipamente tehnologice în valoare de peste 100.000 de dolari, calculatoarele fiind destinate copiilor aflaţi în pragul abandonului şcolar din cauza lipsei accesului la tehnologia necesară educaţiei online în timpul pandemiei.

Cognizant Softvision activează în studiouri din Bucureşti, Cluj-Napoca, Iaşi, Timişoara şi Baia Mare.

 


 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.