Compania chineză de vehicule electrice premium Nio intenţionează să prezinte o marcă de maşini de serie, numită ”Le Dao”, în luna mai, transmite CNBC.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Directorii au confirmat că noua marcă va fi numită ”Le Dao” în chineză şi au spus că numele este menit să reflecte familiile, segmentul de consumatori ţintă, care se bucură împreună.

Nio, fondată la sfârşitul anului 2014, s-a concentrat până acum pe segmentul superior al pieţei, cu SUV-uri şi sedanuri care pot costa mai mult decât Model S sau Model Y de la Tesla, dar care vin cu o suită de servicii precum accesul la clubhouse-urile utilizatorilor cunoscute sub numele de Nio Houses.

Livrările lunare de maşini au rămas însă modeste faţă de creşterea rapidă a unor concurenţi. La începutul acestei luni, Nio a declarat că marca sa de pe piaţa maşinilor de masă va debuta în al doilea trimestru, cu lansarea primului produs în trimestrul al treilea şi livrări la scară largă în trimestrul următor.

O altă companie chineză de maşini electrice numită Xpeng a declarat vara trecută că intenţionează să dezvolte o nouă marcă pentru piaţa de masă, care va viza gama de preţuri de 150.000 de yuani (20.580 dolari). Compania a spus că va dezvolta brandul printr-un parteneriat strategic cu Didi.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.