Stefanini, unul dintre cei mai importanti furnizori globali de solutii de tehnologie pentru companii, anunţă lansarea unui nou joint-venture în România, Stefanini Infinit, iar noua organizaţie va fi o companie de marketing digital full service, înfiinţată în parteneriat cu fraţii şi antreprenorii Alexandru Cernătescu şi Andrei Cernătescu, proprietarii agenţiei de comunicare digitală Infinit Solutions Agency.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Stefanini Infinit preia echipa fostei Infinit Solutions Agency şi îi va continua operaţiunile locale. În plus, noua companie va avea acum acces la resursele globale ale Grupului Stefanini şi va îmbogăţi oferta globală de servicii a grupului, adăugând o perspectivă creativă şi de marketing la soluţiile de business şi tehnologie oferite de grup.

”Acum, mai mult ca oricând, trăim într-un mediu de business în care fiecare companie a dezvoltat o abordare centrată pe clienţi. Şi, dacă nu a făcut-o încă, va trebui, cu siguranţă, să o dezvolte. Noua generaţie de consumatori nu este doar activă, ci şi activistă. Este alfabetizată digital şi dornică să interacţioneze cu brandurile. Aşadar, mărcile - şi companiile, în general - trebuie să-şi dezvolte o poartă digitală şi să se concentreze pe menţinerea unei relaţii coerente şi relevante cu clienţii lor, prin utilizarea creativă a tehnologiei. Acesta este motivul pentru care am dorit să ne completăm portofoliul nostru de tehnologie şi de business cu un set de abilităţi creative şi de marketing, care să le permită companiilor să aducă noi soluţii digitale clienţilor lor şi să răspundă nevoilor acestora mai bine ca niciodată”, spune Marco Stefanini, CEO şi fondator Stefanini şi acţionar majoritar în Stefanini Infinit.

Stefanini International Holding, braţul internaţional al gigantului tehnologic brazilian, anunţă că ”urmăreşte o strategie de achiziţie sau înfiinţare de joint-venture-uri cu antreprenori locali tineri şi ambiţioşi”, din toată lumea, oferindu-le acestora o platformă globală pentru soluţiile şi serviciile lor - şi, în acelaşi timp, o strategie de continuă extindere şi reîmprospătare a propriului portofoliu.

Stefanini Infinit este primul astfel de joint-venture din Europa.

Stefanini Infinit va continua să funcţioneze ca o companie independentă, păstrându-şi intact managementul şi cultura creativă, dar compania va putea acum să utilizeze resursele şi prezenţa Grupului Stefanini în peste 40 de ţări.

Combinând strategia de marketing cu abilităţile creative şi digitale şi având în spate o echipă globală de dezvoltatori şi experţi IT, Stefanini Infinit oferă acum servicii care le permite companiilor să-şi construiască prezenţa şi să-şi desfăşoare activitatea în mediul digital.

Stefanini este o companie braziliană cu peste 30 de ani de experienţă în furnizarea de servicii de tehnologie la nivel mondial, de la externalizarea infrastructurii IT până la dezvoltarea aplicaţiilor software. Aceasta are o prezenţă directă în 40 de ţări, prin cele 70 de birouri din întreaga lume şi un portofoliu de peste 500 de clienţi activi. Clienţii provin din sectoare precum serviciile financiare, industria prelucrătoare, telecomunicaţii, industria chimică, servicii, tehnologii, sectorul public şi beneficiază de un set complet de servicii care acoperă întregul ciclu de viaţă al unei aplicaţii.

Infinit Solutions Agency este una dintre cele mai mari agenţii digitale din România şi deserveşte branduri precum Suzuki, Arctic, Chio, Nutline, Pom-Bar (Intersnack), Hellmans, Delik'at (Unilever), CEC Bank, Tantum Verde (Angelini), Cosmopolis, Metro şi altele.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.