Compania Naţională de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR) vrea să cumpere computere de birou de 915.000 lei (197.000), fără TVA, potrivit unui anunţ publicat pe Sistemul Electronic de Achiziţii Publice (SEAP).

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Locul principal de livrare este Centrul de Studii Tehnice Rutiere şi Informatică (CESTRIN), direcţia tehnică din cadrul CNAIR.

”Ofertantul trebuie să facă dovada că a furnizat în ultimii 3 ani produse similare cu cele supuse procedurii, a căror valoare cumulată este de minim 457.500 lei, fără TVA”, se arată în anunţ.

Termenul limită pentru depunerea cererilor de documente sau pentru acces la documente este 12 martie, iar cel pentru primirea ofertelor sau a cererilor de participare este 15 martie. Data limită de evaluare a ofertelor este 12 aprilie.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.