Compania Naţională de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR) a lansat o licitaţie de 57,73 milioane lei (12,14 milioane euro), prin care vrea să cumpere servicii de pază pentru segmente din autostrăzile A2 (Autostrada Soarelui) şi A4 (centura municipiului Constanţa), potrivit unui anunţ publicat pe platforma SICAP.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Licitaţia vizează achiziţia de servicii de pază prin patrulare, iar contractul este împărţit în două loturi.

Primul lot este sectorul Lehliu –Cernavoda (km 64 – km 160), iar al doilea lot este sectorul Cernavodă-Constanţa (km 161 – km 212) şi autostrada A4 sectorul Ovidiu-Agigea (km 0 – km 21).

Nivelul minim al cifrei de afaceri anuale a ofertantului pe ultimii 3 ani trebuie să fie cel puţin egal cu 3,955 milioane lei pentru lot 1 şi 3,275 milioane lei pentru lot 2.

Tipul procedurii este licitaţie deschisă, iar termenul limită pentru primirea ofertelor sau a cererilor de participare este 29 noiembrie.

viewscnt

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.