Compania Naţională de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR) a achiziţionat, de la trei firme, servicii de întreţinere a drumurilor pentru Direcţia Regională de Drumuri şi Poduri (DRDP) Bucureşti, valoarea acordului cadru fiind estimată la 89,3 milioane de lei (19,22 milioane euro), fără TVA, potrivit unui anunţ publicat sâmbătă pe Sistemul Electronic de Achiziţii Publice (SEAP).

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Acordurile - cadru de lucrări au ca obiect "Întreţinere curentă pe timp de vară - parte carosabilă, acostamente, benzi de urgenţă si benzi de incadrare anul I - anul IV D.R.D.P. Bucuresti".

Valoarea totală a contractelor este 89,26 milioane de lei (19,22 milioane euro), fără TVA.

Cele trei firme care au câştigat sunt Teo Trans Consulting din Bucureşti, Porr Construct din Bucureşti şi Athos COM din judeţul Sălaj. 

Cel mai mare contract, cu o valoare estimată la 33,28 milioane lei (7,16 milioane euro), fără TVA, a fost acordat Porr Construct.

Tipul procedurii a fost licitaţie deschisă, iar criteriul de atribuire a fost preţul cel mai scăzut.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.