Taxa pentru tranzitarea podurilor dunărene de la Feteşti - Cernavodă redevine obligatorie din această noapte, anunţă Compania Naţională de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR).

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Începând de vineri, 14.07.2023, ora 00:00, achitarea peajului pentru tranzitarea podurilor dunărene de la Feteşti - Cernavodă redevine obligatorie pentru participanţii la trafic”, precizează compania.

CNAIR reaminteşte conducătorilor auto că tariful de trecere pentru utilizarea podurilor între Feteşti şi Cernavodă poate fi achitat astfel: prin intermediul aplicaţiei eTarife (destinată telefoanelor mobile); la distribuitorii autorizaţi să încaseze taxa, iar lista completă poate fi conultată aici; prin SMS, la numărul 7577.

Dacă taxa a fost deja achitată trecerea prin staţia de taxare se va realiza pe benzile special marcate.

În cazul în care nu a fost făcută plata anticipată iar trecerea s-a efectuat pe benzile pentru cei care deja au achitat taxa de pod, aceasta poate fi achitată ulterior trecerii printr-unul din canalele puse la dispoziţie, până la ora 24:00 a zilei următoare trecerii.

CNAIR recomandă şoferilor să evite plata taxei în staţia de taxare, pentru a evita statul la cozi.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.