Compania Naţională de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR) a anunţat vineri că a fost deschisă circulaţia pe patru benzi şi pe pasajul care tranzitează apeductele Apa Nova, poziţionat la kilometrul 57 al centurii de nord-vest a Capitalei, lucrările finalizate având o valoare de 106,6 milioane lei, fără TVA.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Lucrările care s-au încheiat astăzi se adaugă sectorului de 7,5 km, cuprins între km 55 (intersecţia dintre centura Bucureştiului cu A1) şi km 63, care a fost deschis la patru benzi în urmă cu aproximativ două luni”, se arată în comunicat.

Aceste lucrări fac parte din contractul de modernizare a centurii Bucureştiului pe segmentul cuprins între autostrada A1 şi Drumul Naţional 7 (DN7) şi se ridică la o valoare de 106,6 milioane lei, fără TVA. Lucrările pe acest sector au început în luna mai a anului 2013 şi au fost finalizate în acest an după ce au stagnat o perioadă.

”CNAIR SA a scos la licitaţie, în prima parte a acestui an şi proiectul de modernizare la 4 benzi a sectorului DN2 - A2, aflat în nord-estul centurii Capitalei, contract pentru care ofertele se află în faza de evaluare”, se arată în comunicat.

Compania estimează că lucrările se vor încheia la sfârşitul anului 2019, dacă nu vor exista contestaţii care să blocheze încheierea contractelor, astfel încât circulaţia pe întreaga centură de nord a Bucureştiului să se poată desfăşura pe patru benzi.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.