Compania Naţională de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR) a anunţat, miercuri, că a fost postat în sistemul electronic de achiziţii publice (SICAP) anunţul de participare pentru procedura de atribuire a contractului de 47 milioane euro, fără TVA, pentru centura oraşului Târgu Mureş.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Data limită pentru depunerea ofertelor este septembrie 2019, potrivit CNAIR.

Pe varianta de ocolire Târgu-Mureş, în lungime de 11,643 km, vor fi realizate 8 poduri/ pasaje/ viaducte şi 2 intersecţii giratorii.

Această centură va asigura legătura Sighişoara – Târgu Mureş – Reghin, pentru a reduce volumul traficului ce traversează municipiul Târgu-Mureş în direcţia sud – nord.

După finalizarea lucrărilor, accesul pe această variantă se va face din DN13 pe relaţia Braşov - Sighişoara - Târgu Mureş, km 155 şi din DN15 pe relaţia Reghin - Târgu Mureş - Turda, km 84.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.