Cinci oferte au fost depuse pentru proiectarea şi execuţia sectorului de autostradă Nuşfalău – Suplacu de Barcău, contract cu o valoare estimată de 395,7 milioane leii fărăTVA, cu o perioadă de proiectare de 6 luni şi o perioadă de execuţie de 18 luni.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Luni, 09 martie 2020, a avut loc depunerea ofertelor pentru procedura de atribuire a contractului "Proiectare şi execuţie Autostrada Braşov - Târgu Mureş - Cluj - Oradea, Secţiunea 3B: Mihăieşti - Suplacu de Barcău, Subsecţiunea 3B5: Nuşfalău - Suplacu de Barcău (km 66+500 - km 80+054.044)"”, anunţă Compania Naţională de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR).

Până la termenul limită de depunere au depus oferte următorii ofertanţi:

1.

ASOCIEREA S.C. SA&PE CONSTRUCT S.R.L. - S.C. SPEDITION UMB S.R.L. - S.C.TEHNOSTRADE S.R.L.

2.

ASOCIEREA CONSTRUCTII ERBASU S.A. - VAHOSTAV S.K. A.S.

3.

STRABAG S.R.L.

4.

SINOHYDRO CORPORATION LIMITED

5.

NUROL İNŞAAT VE TİCARET A.Ş.

 

Valoarea estimată a contractului este de 395.719.629,05 Lei fărăT.V.A.

Contractul are o perioada de proiectare de 6 luni şi o perioada de execuţie de 18 luni.

Garanţia lucrărilor este între 5 şi 10 ani, în funcţie de perioada ofertată în cadrul factorului de evaluare.   

Obiectul contractului constă în proiectarea şi execuţia lucrărilor pentru construcţia Subsectiuni 3B5 din Autostrada Brasov - Targu Mures - Cluj - Oradea, în lungime de 13,554 km, între localităţile Nuşfalău şi Suplacu de Barcău.

Pentru secţiunea 3B2, cuprinsă între Zimbor şi Poarta Sălajului, cu o lungime de 12,24 km şi o valoare estimată a contractului de proiectare şi execuţie de 730,5 mil. lei  fără TVA, CNAIR a publicat răspunsul consolidat la solicitările de clarificare şi a stabilit noul termen de depunere a ofertelor pentru data de 25.03.2020.

Pentru secţiunea 3A2 şi 3B1, cuprinsă între Nădăşelu – Mihăeşti – Zimbor, cu o lungime de 30,06 km şi o valoare estimată a contractului de proiectare şi execuţie de 1,45 mld. lei, fără TVA, se va transmite către ANAP, în perioada 9 - 13 martie, forma consolidată a răspunsurilor la clarificari, urmând ca, în contextul emiterii unui aviz favorabil, să se aloce un nou termen de depunere a ofertelor.

 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.