Compania Naţională de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR) a anunţat miercuri că a transmis pentru validare la Agenţia Naţională pentru Achiziţii Publice (ANAP) documentaţia referitoare la proiectul de proiectare şi execuţie pentru pasajul de la Mogosoaia.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Proiectul face parte din contractul de proiectare si execuţie denumit "Fluidizarea traficului pe DN1 între km 8 - km 17 şi centura rutieră în zona de nord a Municipiului Bucureşti Obiect 7- Completarea Centurii Rutiere a Municipiului Bucureşti prin construirea sectorului cuprins între DN7- DN1A (4 benzi)" şi este parte din proiectul de modernizare a centurii de nord a Bucureştiului, în zona A1-DN2.

”Pasajul Mogoşoaia se află la intersecţia DN1A cu centura Bucureşti, în zona localităţii Mogoşoaia şi are o lungime de 112,6m, cu 4 deschideri, 2 benzi pe sens. Va fluidiza traficul pe sectorul rutier din centura Capitalei cuprins între A1-DN2, între km 66 si km 67”, se arată în comunicat.

Termenul de realizare a proiectului este de 30 luni, din care 6 luni proiectare şi 24 de luni execuţie lucrări pasaj. Perioada de garanţie este de 5 ani.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.