Ministerul Transporturilor a anunţat vineri că a fost emis, de către Compania Naţională de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR), ordinul de începere pentru realizarea pasajului de la Domneşti, proiect estimat la 91,55 milioane lei, fără TVA.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

CNAIR a emis în 5 ianuarie ordinul pentru realizarea obiectivului "Proiectare şi execuţie Pasaj suprateran pe DJ 602 Centura Bucureşti-Domneşti", potrivit ministerului.

”Durata contractului de execuţie lucrări este de 51 de luni, dintre care 3 luni proiectare, 24 luni execuţie si 24 de luni perioada de garanţie a lucrărilor”, se arată în comunicat.

În 10 mai 2017, CNAIR şi asocierea Straco Grup – Comnord – Specialist Consulting au semnat contractul. Valoarea contractului de lucrări este de 91,55 milioane lei, fără TVA.

Prin realizarea acestei lucrari se urmăreşte, în principal, decongestionarea traficului şi fluidizarea circulaţiei pe centura Capitalei, unul dintre cele mai aglomerate drumuri din România.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.