Compania Naţională de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR) a atribuit un contract de 12,78 milioane lei (2,8 milioane euro), cu TVA, companiei Tehnodomus din Arad pentru finalizarea unui pasaj de pe centura oraşului Arad, potrivit unui anunţ publicat sâmbătă pe Sistemul Electronic de Achiziţii Publice (SEAP).

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Lucrările la acest pasajul, situat peste liniile de cale ferată şi terminat în proporţie de circa 70%, a fost amânat mai mulţi ani din cauza mai multor rezilieri ale contractului.

Pasajul este amplasat pe Drumul Naţional 7 (DN7), care leagă Bucureştiul de Nădlac trecând prin Piteşti, Sibiu şi Arad.

Contractul vizează ”finalizare lucrări rest de executat pentru obiectivul „Pasaj denivelat pe varianta de ocolire Arad peste liniile CF Brad-CF Curtici-DJ709B””, se arată în anunţ. Valoarea iniţială estimată a contractului era de 33,7 milioane lei (7,3 milioane euro), cu TVA.

Tehnodomus a avut în 2016 venituri totale de 74,1 milioane lei (16,5 milioane euro) şi înregistra, la finalul anului trecut, datorii totale de 41,2 milioane lei (9,2 milioane euro), potrivit raportului trimis la Ministerul Finanţelor.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.