Compania Naţională de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR) a atribuit contractul privind finalizarea centurii oraşului Suceava, în valoare de 61,27 milioane de lei (13,15 milioane euro), fără TVA, firmei de construcţii Autotehnorom din Suceava, potrivit unui anunţ publicat pe Sistemul Electronic de Achiziţii Publice (SEAP).

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Tipul procedurii a fost licitaţie deschisă, iar unul dintre criteriile de atribuire a fost cel mai bun raport calitate-preţ, potrivit anunţului.

Numărul de oferte primite, în cadrul acestei lictaţii, a fost de 3, dintre care 2 au fost declarate admisibile.

Estimarea iniţială a valorii contractului a fost de 87,65 milioane de lei (18,81 milioane euro), fără TVA. Partea din contract care ar putea fi subcontractată este de 34%.

Durata contractului este de maximum 9 luni perioada de execuţie a lucrărilor şi 60 de luni perioada de garanţie a lucrărilor.

Autotehnorom a avut, în 2017, venituri totale de 38,66 milioane de lei (8,46 milioane euro), potrivit datelor publicate pe site-ul Ministerului Finanţelor.

viewscnt

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.