Compania Naţională de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR) a anunţat vineri restricţii de circulaţie pe Drumul Naţional 5 (DN5), între Bucureşti şi Jilava, în perioada 21 iulie - 01 septembrie 2017, din cauza unor lucrări de reparaţii.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”În perioada 21 iulie - 01 septembrie 2017 circulaţia pe DN5 va fi restricţionată în zona km 9, ca urmare a lucrărilor efectuate la un podeţ”, se arată în comunicat.

În această zonă, circulaţia va fi închisă total pe banda a doua, dar se va putea desfăşura în ambele sensuri pe banda întâi şi pe o variantă temporară de deviere a traficului, care are o lăţime de aproximativ 4 metri, potrivit CNAIR.

Evenimente
20 mai - Evenimentul News.ro “Energy Road - Energie la tine acasă”. Parteneri: AS & Partners, FPPG, Delgaz Grid, Hidroelectrica, Nuclearelectrica, Premier Energy, Romgaz
30 mai - Maratonul Fondurilor Europene. Parteneri: BCR, BRD, CEC
4 iunie - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a. Parteneri: 123Credit, Cushman and Wakefield
6 iunie - Maratonul Energiei

DN5, care leagă Capitala de Giurgiu, are o lungime totală de 67 de kilometri şi este principalul drum de legătură între Bucureşti şi graniţa cu Bulgaria.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.