Premierul Nicolae Ciucă a declarat, după semnarea marţi a convenţiilor de garantare pentru noul program guvernamental IMM INVEST PLUS, în anul 2022

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

„Îi felicit pe semnatarii acestor acorduri. Este un eveniment cât se poate de binevenit, pentru că el marchează un parteneriat, aşa cum spuneam şi anterior derulării acestor semnări de acorduri, este un eveniment cât se poate de onest între Guvern, mediul de afaceri şi bănci. Nu dorim altceva decât să asigurăm antreprenorii din România câ la nivelul Guvernului şi a celorlate instituţii ale statului şi sistemului bancar căutăm soluţii astfel încât să putem sprijini mediul de afaceri şi să reuşim să asigurăm menţinerea unei dinamici corespunzătoare economiei româneşti”, a afirmat Nicolae Ciucă, marţi la ceremonia de semnare a convenţiilor de garantare pentru noul program guvernamental IMM INVEST PLUS, în anul 2022 care a avut loc la Palatul Victoria.

El a adăugat că „în situaţie de criză există o singură soluţie – investiţii, investiţii şi iarăşi investiţii”.

„Ca atare, prin tot ceea ce am întreprins şi vom întreprinde în continuare, vom susţine mediul de afaceri şi vom folosi toate resursele financiare, atât de la bugetul de stat, cât şi din fondurile europene. Trebuie să depăşim această situaţie şi nu o putem face decât împreună. Nu cu mult timp în umă am încheiat o întâlnire cu Convenţia pentru Dezvoltarea României. A fost o activitate cât se poate de deschisă, astfel încât să putem găsi soluţii împreună şi prin aceste demersuri putem să rămân în continuare la fel de solidari şi putem să găsim soluţiile care să ne sprijine să depăşim cât mai uşor situaţia complicată prin care trecem astăzi”, a completat premierul.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.