Prim-ministrul Florin Cîţu a anunţat, înainte de a prezenta PNRR miercuri, că cei de la Comisia Europeană au acceptat strategia fiscal-bugetară a Guvernului de revenire a deficitului sub 3% în 2024 ca strategie principală, lucru care arată încredere la nivel european în reformele pe care Executivul le-a asumat.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

„Cei de la Comisia Europeană au publicat şi recomandările referitoare la deficitul excesiv pentru România. Sunt foarte bucuros să vă anunţ că strategia noastră fiscal-bugetară cu revenirea deficitului bugetar sub 3% în 2024 a fost acceptată ca strategie principală. Deci există încredere în reformele pe care am spus că le vom face în perioada următoare. Acea scădere a deficitului este acceptată de Comisia Europeană”, a afirmat Florin Cîţu miercuri la Guvern. 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.