Lanţul de cinematografe austriac Cineplexx, care a pătruns pe piaţa din România în vara anului trecut odată cu preluarea cinematografului din Băneasa Shopping City, a anunţat luni că Raluca Moroianu se alătură echipei începând de luna aceasta ca director de marketing, comunicare şi vânzări.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Raluca Moroianu are o experienţă de peste 20 de ani în marketing, industria cinematografică, media şi advertising. Prin activitatea sa, a demonstrat în repetate rânduri că deţine calităţi excepţionale ca manager şi strateg, cu o capacitate analitică şi perspectivă de ansamblu.

Harry Antonopoulos, Managing Director al Cineplexx România şi Grecia, a transmis: „Ca să susţinem planurile de expansiune şi să ne întărim poziţia, am realizat împreună cu membrii Board-ului Cineplexx că avem nevoie de profesionişti cu experienţă relevantă în domeniu care să cunoască specificul pieţei locale, să înţeleagă principiul nostru de funcţionare şi să aibă o viziune integrată în găsirea celor mai bune soluţii. Raluca Moroianu se potriveşte perfect cu profilul nostru şi suntem încântaţi că face parte din echipă”.

În cadrul Cineplexx, ea va coordona întreaga activitate de marketing şi comunicare la nivel naţional, dar şi departamentul de vânzări al companiei.

„Sunt onorată să mă alătur familiei Cineplexx, atât pentru că mă integrez într-o echipă de profesionişti, cât şi pentru oportunitatea de a mă dezvolta odată cu extinderea lanţului de cinematografe în România”, a spus Raluca Moroianu.

Lider de piaţă în Austria, Cineplexx este una dintre cele mai importante reţele de cinematografe din Europa Centrală şi de Est, cu o experienţă în domeniu de peste 50 de ani. Compania deţine în prezent peste 60 de cinematografe în 12 ţări: Austria, Slovenia, Croaţia, Bosnia şi Herţegovina, Serbia, Muntenegru, Kosovo, Albania, Macedonia, Grecia, Italia şi România, având planuri de expansiune şi în alte tari.

În opt luni de la intrarea pe piaţa românească, Cineplexx deţine deja trei cinematografe – în Băneasa Shopping City, Centrul Comercial Auchan Titan - respectiv IRIS Titan şi Satu Mare, iar în următoarele şase săptamâni va deschide alte două la Sibiu şi Târgu Mureş.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.