Clădirea gării Ciulniţa va fi modernizată printr-o investiţie de 27,4 milioane de lei, fără TVA, banii provenind din fonduri nerambursabile şi de la bugetul de stat, durata lucrărilor fiind de 22 de luni, anunţă miercuri CFR SA.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”A fost semnat contractul pentru modernizarea clădirii de călători din staţia CIULNIŢA, investiţie în valoare de 27,39 MILIOANE lei, fără TVA, cu finanţare asigurată din fonduri nerambursabile, prin PROGRAMUL TRANSPORTURI, şi de la Bugetul de Stat. Contractul de modernizare a clădirii de călători din staţia CIULNIŢA a fost semnat cu Asocierea CONSTRUCT I.N.G. I.S.P.C.F. - SC ISPCF SA - SC ARCADA COMPANY - SPIACT CRAIOVA SA - PRO AMI'S CONSULTING S.R.L şi are o durată de implementare de 22 luni, din care 4 luni pentru elaborarea proiectului tehnic şi 18 luni, de la emiterea Autorizaţiei de Construire, pentru execuţia lucrărilor de modernizare”, informează Compania Naţională de Căi Ferate CFR SA.

Modernizarea Gării Ciulniţa include următoarele obiective:

Evenimente

30 iulie - Maraton Profit News TV - Inteligența Artificială în Economie

→ clădirea de călători, cu asigurarea spaţiilor destinate serviciilor publice, inclusiv facilităţi pentru persoanele cu dizabilităţi, dar şi spaţii pentru activităţi comerciale

→ înlocuirea instalaţiilor electrice, sanitare, termice, PSI etc

→ instalaţii moderne de telecomunicaţii şi pentru siguranţa circulaţiei

→ modernizarea peroanelor şi a copertinelor, asigurarea de rampe pentru persoanele cu dizabilităţi

→ sistematizarea accesului la peroane

→ garduri de protecţie în zona liniilor

→ sistem de supraveghere video şi de informare a publicului călător

→ zone de utilitate publică - pasaj, pasarelă, piaţetă gară.

În data 15 mai 2024, compania a semnat contractele pentru modernizarea clădirilor de călători din haltele COSTINEŞTI TABĂRĂ şi NEPTUN, investiţii în valoare totală de 30,63 MILIOANE lei, fără TVA.

 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.