SRCF Craiova are în derulare la ora actuală lucrări de reparaţii la componentele infrastructurii şi suprastructurii feroviare din sudul ţării în valoare de peste 32 de milioane de lei. Lucrările au drept scop îmbunătăţirea condiţiilor de circulaţie pe linii directe şi din staţii, prin ridicarea restricţiilor de viteză, optimizarea gradului de siguranţă feroviară şi rutieră, creşterea capacităţii de exploatare şi evitarea introducerii de restricţii de viteză, prin aducerea liniilor în parametrii proiectaţi.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

CFR Infrastructură anunţă, marţi, lucrări în valoare de peste 32 de milioane de lei la Regionala Craiova.  

Se fac diferite lucrări, între care reparaţii curente linii şi aparate de cale, reparaţii cabluri şi reţele de cabluri, înlocuire traverse de lemn cu traverse de beton în linie curentă, pe linii din staţii dar şi modernizare treceri la nivel.  

Potrivit companiei, scopul lucrărilor de reparaţii este creşterea vitezei, a gradului de confort şi a siguranţei feroviare/rutiere, creşterea capacităţii de exploatare, ridicarea restricţiilor de viteză şi evitarea introducerii de restricţii de viteză, prin aducerea liniilor în parametrii proiectaţi.  

 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.