CFR Infrastructură a anunţat, vineri, că au fost finalizate şi recepţionate lucrări de reparaţii capitale care permit creşterea vitezei de circulaţie de la 70 la 120 de kilometri pe oră, pe două linii de cale ferată din judeţul Olt. Unul dintre tronsoane are o lungime de puţin peste doi kilometri, al doilea fiind reabilitat pe o distanţă de sub 1700 de metri, iar fondurile necesare lucrărilor, în cuantum de peste 23 de milioane de lei, au fost asigurate de la bugetul de stat.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
„Pe intervalul CF Gălăteni - Rădoeşti s-au finalizat şi recepţionat lucrările de reparaţii capitale pe liniile directe II şi III, între km 72+191-74+198, respectiv km 72+516-74+198, inclusiv în zona aparatelor de cale, lucrări care au avut drept scop îmbunătăţirea gradului de confort şi a condiţiilor de circulaţie, prin creşterea vitezei de circulaţie a trenurilor de la 70 km/h la 120 km/h”, a transmis, vineri, pe Facebook, compania CFR Infrastructură.
Lucrările au costat 23,5 milioane lei, iar fondurile au fost asigurate de la bugetul de stat.
Evenimente

30 mai - Maratonul Fondurilor Europene. Parteneri: BCR, BRD, CEC
4 iunie - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a. Parteneri: 123Credit, Cushman and Wakefield
6 iunie - Maratonul Energiei
Conform sursei citate, lucrările au constat în refacerea terasamentului şi înlocuirea suprastructurii căii ferate, a traverselor şi a prismei de piatră spartă , înlocuirea a 12 schimbători de cale cu schimbători noi, montarea de încălzitoare la macazuri, realizarea de peroane noi la liniile directe din staţie, montarea unei noi instalaţii de iluminat pe peroane, realizarea de drenuri pe toată lungimea liniilor directe.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.