Ecranul de deblocare al modelelor iPhone 14 Pro şi iPhone 14 Pro Max ar urma să ofere o funcţie prin care să fie ţinut aprins în permanenţă, cu un consum redus de energie, pentru a fi văzute oricând informaţiile afişate de acesta.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

iOS 16, următoare versiune majoră a sistemului de operare folosit de telefoanele Apple, va include suport pentru un lock screen always-on - ecranul afişat înainte de deblocarea telefonului va rămâne în permanenţă aprins, afişând informaţii şi notificări - scrie Bloomberg, din nou.

Bloomberg a scris acelaşi lucru şi anul trecut despre iPhone 13, după care a retras informaţia, spunând că Apple s-a răzgândit şi a renunţat la această funcţie. Publicaţia americană pare sigură că funcţionalitatea va ajunge pe iPhone 14 Pro şi Pro Max.

În modul always-on, ecranul va folosi o rată de împrospătare mult redusă, pentru a consuma puţină energie.

De altfel, iOS 16 urmează să aducă un număr semnificativ de noutăţi. Sunt aşteptate schimbări importante ale modului în care funcţionează sistemul de notificări şi îmbunătăţiri pentru mai multe aplicaţii Apple, precum Messages şi Health.

iPadOS 16 ar putea veni cu schimbări atât de funcţionalitate, cât şi de design pentru ferestrele aplicaţiilor şi multitasking. Felul în care sunt gestionate aplicaţiile a fost mereu un subiect de critici pentru tabletele Apple, care sunt chiar promovate ca înlocuitor pentru PC-uri.

Primele informaţii despre iOS 16 şi alte sisteme de operare Apple vor fi prezentate la WWDC 2022, care începe pe 6 iunie.

viewscnt

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.