Banca de stat CEC Bank va instala în unităţile sale 382 staţii de plată care vor prelua o parte dintre atribuţiile casierilor, în urma unui parteneriat încheiat cu furnizorul de terminale SelfPay, a anunţat joi compania.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Prin intermediul acestor staţii, clienţii băncii vor putea efectua operaţiuni precum servicii de plată de tip reîncărcare electronică a cartelelor de telefon mobil, încasări facturi, plata ratelor şi a taxelor.

"O preocupare majoră a CEC Bank o reprezintă, în acest moment, adaptarea activităţii la cerinţele tehnice şi organizatorice impuse de competiţia pe linia digitalizării. Prin parteneriatul cu SelfPay, banca noastră face un nou pas în această direcţie şi îşi automatizează casieriile, oferind clienţilor posibilitatea de a efectua plăţile într-un mod simplu şi rapid", a declarat directorul general al CEC Bank, Radu Graţian Gheţea.

Acest parteneriat face parte din strategia de dezvoltare pe termen mediu şi lung a SelfPay, consideră directorul general al SelfPay, Adrian Badea.

”În mod obişnuit, băncile din România fac investiţii masive în automatizarea proceselor, instalând, printre altele, roboţei sub diverse denumiri şi forme care preiau atribuţiile casieriilor. CEC Bank a ales să automatizeze casieriile folosind cea mai bună tehnologie self-service de pe piaţă, printr-un parteneriat cu SelfPay. Astfel, celor deja peste 3.000 de staţii de plată SelfPay de pe teritoriul întregii ţări se vor adăuga şi staţiile de plată CEC Bank, la care clienţii băncii vor putea efectua cu uşurinţă plăţile obişnuite într-o manieră cu adevărat simplă şi rapidă", a declarat Adrian Badea.

Primele staţii de plată sunt deja instalate în reţeaua CEC Bank din Bucureşti, urmând ca procesul de extindere să continue la nivel national.

CEC Bank dispune de o reţea teritorială ce include 1.022 unităţi, din care 480 sunt situate în mediul rural.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.