Banca de stat CEC Bank a anunţat că ar putea apărea întreruperi ale funcţionării sistemului de carduri începând de vineri ora 20:00 şi până duminică ora 12:00, în timpul desfăşurării unor operaţiuni de modernizare a infrastructurii.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Întreruperile ar putea afecta inclusiv serviciile de Internet Banking si Mobile Banking.

”CEC Bank îşi informează clienţii că, începând de vineri 27.01.2017 ora 20:00 şi până duminică 29.01.2017 ora 12:00, va derula operaţiuni de modernizare a infrastructurii informatice, interval în care este posibil să apară scurte întreruperi în funcţionarea sistemului de carduri, a serviciilor Internet Banking si Mobile Banking”, se arată în comunicat.

În această perioadă, reţeaua de ATM-uri şi POS-uri a băncii va fi funcţională, potrivit reprezentanţilor CEC Bank. Banca este deţinută în proporţie de 100% de stat, prin Ministerul Finanţelor.

CEC Bank, aflată pe poziţia a opta în topul băncilor care activează în România, din punct de vedere al activelor, a avut în 2015 o cotă de piaţă de 7,3%, potrivit datelor Băncii Naţionale a României (BNR).

Banca a încheiat anul 2015 cu un profit net de 11 milioane lei (2,5 milioane euro), în creştere cu 42% faţă de nivelul înregistrat în anul anterior, potrivit datelor publicate pe site-ul Ministerului Finanţelor.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.