Cel mai mare producător de jocuri video din Polonia, CD Projekt, a declarat joi că a vândut peste 3 milioane de exemplare din ”Phantom Liberty”, continuarea mult aşteptată a jocului emblematic Cyberpunk 2077, până pe 3 octombrie, transmite Reuters.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Phantom Liberty a fost lansat cu puţin peste o săptămână în urmă şi a fost foarte apreciat de jucători.

Jocul oferă o aventură de thriller de spionaj, cu două vedete de film, Keanu Reeves şi Idris Elba.

Phantom Liberty este prima premieră majoră a unui joc al CD Projekt de la lansarea plină de erori a Cyberpunk 2077, în decembrie 2020.

În timp ce lansarea este văzută ca sporind câştigurile CD Projekt în acest an, compania nu are alte jocuri noi majore planificate să fie lansate pentru următorii doi ani, deoarece lucrează la noi proiecte.

Consensul pieţei este ca CD Projekt să vândă în acest an 3 milioane până la 4,5 milioane de exemplare din ”Phantom Liberty”, care a fost lansat pe PC şi console din generaţia actuală, la un preţ de 29,99 de dolari.

CD Projekt estimează cheltuielile totale pentru producţia ”Phantom Liberty” la aproximativ 275 de milioane de zloţi (62,81 milioane de dolari).

Compania a vândut până în prezent 25 de milioane de exemplare din Cyberpunk 2077.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.