Firma de consultanţă imobiliară CBRE a anunţat, vineri, că a fost desemnată să asigure servicii de property management pentru proiectele dezvoltate de compania One United Properties în nordul Bucureştiului, respectiv turnul de birouri One Tower şi ansamblul rezidenţial One Mircea Eliade.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Cele două proiecte au 24.000 mp de birouri şi 247 de apartamente destinate segmentului high-end. Astfel, portofoliul administrat de CBRE a depăşit 800.000 mp, reconfirmând poziţia de lider pe piaţa de property management.

Parte a proiectului One Floreasca City, One Tower este amplasat în zona de nord a Bucureştiului şi are 16 etaje, cu o suprafaţă închiriabilă totală de 24.000 mp. Clădirea de birouri se află în curs de dezvoltare şi urmează să fie livrată în trimestrul al doilea din 2020.

”Ne propunem să redefinim dezvoltările clasice imobiliare prin conceptul Flex Well Tech: spaţii flexibile, care facilitează accesul la zone verzi şi oferă o varietate de servicii privind sănătatea şi bunăstarea angajaţilor, construite după ultimele standarde tehnologice. Ne dorim ca experienţa chiriaşilor de birouri, cât şi a clienţilor rezidenţiali să fie una peste aşteptări, iar în acest sens am luat decizia numirii unui property manager încă din faza de construcţie”, spune Mihai Păduroiu, CEO, Office Division, One United Properties.

Tot parte a proiectului One Floreasca City, complexul rezidenţial One Mircea Eliade este compus din trei blocuri turn, cu 15, respectiv 20 de etaje şi totalizează 247 de apartamente.

”Colaborarea cu One marchează o dublă premieră: pe de o parte, a început încă din faza de execuţie a proiectelor, pentru a eficientiza operarea ulterioară a clădirilor, iar pe de altă parte, include servicii pe segmentul rezidenţial, pentru a asigura o experienţă cât mai plăcută pentru comunitatea care se dezvoltă în jurul acestor proiecte. Suntem entuziasmaţi de oportunitatea de a administra proiectele dezvoltate de One pentru că reprezintă un model puternic pentru dezvoltările viitorului, în care găseşti în acelaşi loc funcţiuni multiple care se completează şi care se susţin”, a declarat Valeriu Toma, Deputy Head of Property Management, CBRE România.

În România, departamentul de administrare a proprietăţilor al CBRE a fost înfiinţat la finele anului 2013 iar în prezent depăşeste 800.000 mp, printre care se numără, pe lângă noile proiecte One Tower şi One Mircea Eliade şi centrele comerciale Sun Plaza Bucureşti, VIVO! Cluj, VIVO! Constanţa şi clădirile de birouri Timpuri Noi Square, Aviatorilor 8, Floreasca Business Park, Lakeview, Green Gate, Campus 6.1 sau Victoria Park. În plus, la portofoliul comercial al CBRE România se adauga 247 de apartamente din segmentul high-end.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.