Ministrul Transporturilor, Cătălin Drulă, anunţă, vineri, că a fost lansată licitaţia pentru proiectarea la cheie ”a unui drum vital pentru zona Craiovei”, respective legătura dintre uzina Ford (din DN6) cu viitorul drum expres Craiova-Piteşti (tronsonul 1).

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Încă o veste îmbucurătoare pe ziua de azi. Compania de drumuri a lansat licitaţia pentru proiectarea la cheie a unui drum vital pentru zona Craiovei: legătura dintre uzina Ford (din DN6) cu viitorul drum expres Craiova-Piteşti (tronsonul 1). Ofertele pot fi depuse până în data de 8 septembrie”, a scris, vineri, pe Facebook, Cătălin  Drulă.

Acesta a prcizat că, după încheierea procedurii şi semnarea contractului, proiectantul va realiza în 3 luni studiul de fezabilitate şi în alte 2 luni proiectul tehnic detaliat.

”Ne mai rămâne ulterior doar să licităm şi dăm în execuţie proiectul final - deci nu vor exista întârzieri ale lucrărilor în teren, se va lucra din ziua 1 a contractului. Mă bucur să văd că sunt puse în aplicare asemenea proiecte de infrastructură, care susţin atât comunităţile locale, cât şi marii actori din industria ţării”, a mai scris Drulă.

 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.