Câştigătorul premiului de categoria I la tragerea Loto 6/49 de joi, 12 august, un bărbat de 55 de ani din Botoşani care joacă de peste 20 de ani aceleaşi numere, şi-a ridicat miercuri premiul, de 4,43 milioane lei, a anunţat Loteria Română.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”În cursul zilei de astăzi, 18 august, s-a prezentat la sediul central al Loteriei Române câştigătorul premiului de categoria I la tragerea Loto 6/49 de joi, 12 august 2021, în valoare de 4.434.971,20 lei (peste 902.000 de euro)”, a informat compania.

Câştigătorul este dintr-o localitate din judeţul Botoşani, are în jur de 55 de ani şi se consideră un om simplu şi credincios şi este un familist convins.
 
El joacă constant la Loto 6/49, de peste 20 de ani, aceleaşi numere, acestea având semnificaţie personală. Chiar dacă de-a lungul anilor a câştigat doar premii mici, a fost convins că, la un moment dat, perseverenţa îi vă fi răsplătită.
 
Pe 12 august, nu a reuşit să ajungă la timp acasă pentru a urmări în direct tragerile loto, aşa cum obişnuieşte, şi că a aflat care au fost numerele câştigătoare la jocul preferat şi faptul că este marele câştigător la Loto 6/49, în aceeaşi seară, de la o ruda apropiata care urmărise emisiunea Românii au Noroc.
 
Câştigătorul nu a dorit să-şi facă publica identitatea.

Loteria Română a anunţat vineri, 13 august, că s-a câştigat marele premiu la Loto 6/49, în valoare de peste 902.000 de euro. Biletul a costat 5.50 lei şi a fost jucat în judeţul Botoşani.

„Perseverenţa şi să nu vă pierdeţi niciodată încrederea că veţi câştiga. Totul se răsplăteşte”,  este mesajul pe care câştigatorul a dorit să-l transmită tuturor jucătorilor la loto.


 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.