Bursa de Valori Bucureşti (BVB) a început anul pe plus, indicele principal BET înregistrând, joi, un avans de 1,42% după prima oră de tranzacţionare. Banca Transilvania, +2,99%, a înregistrat una dintre cele mai mari creşteri după prima oră.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Indicele principal BET a încheiat anul trecut la nivelul 7,383.68, cu 4,8% mai puţin faţă de ultima zi de tranzacţionare a anului 2017, potrivit datelor afişate luni pe site-ul BVB. 

Joi, indicele BET a început pe verde anul 2019, cu +1,42% după prima oră de tranzacţionare.

Romgaz, 3,42%, Banca Transilvania, +2,99%, şi Nuclearelectrica, +2,45%, au înregistrat printre cele mai mari creşteri după prima oră.

Indicele BET a scăzut cu 12,3% din 19 decembrie până în 31 decembrie, după anunţul făcut de ministrul Finanţelor, Eugen Teodorovici, legat de unele măsuri controversate care vor fi impuse în 2019.

 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.