Viceprimarul Capitalei, Stelian Bujduveanu, anunţă că, de luni, cardul de călătorie STB poate fi reîncărcat şi la staţiile de plată SelfPay, peste 1.900 de staţii fiind în Bucureşti şi în Ilfov.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

De astăzi, cardul de călătorie STB poate fi reîncărcat şi la staţiile de plată SelfPay! Terminalele digitale SelfPay reprezintă cea mai nouă modalitate de plată pe care bucureştenii o au la dispoziţie pentru plata călătoriei STB”, a scris, luni, pe Facebook, Stelian Bujduveanu.

Viceprimarul municipiului Bucureşti anunţă că, în total, în Bucureşti şi în Ilfov, sunt disponibile 1.912 staţii de plată SelfPay la care bucureştenii îşi pot plăti călătoria, atât cash, cât şi cu cardul bancar.

Terminale digitale SelfPay pot fi găsite în: marile reţele de retail; centre comerciale; pieţe; benzinării; magazine de proximitate; sedii ale băncilor partenere şi primării şi alte instituţii publice.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.