Platforma europeană de transport Bolt a anunţat luni că lansează o nouă funcţie în aplicaţia de ride-hailing, care le va permite tuturor pasagerilor să ofere bacşiş la sfârşitul călătoriei.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Bolt, principala platformă europeană de transport la cerere, lansează o nouă funcţie în aplicaţia de ride-hailing, care le va permite tuturor pasagerilor să ofere bacşiş (tips) la sfârşitul călătoriei. Pentru a folosi noua opţiune, utilizatorii trebuie să actualizeze aplicaţia Bolt la cea mai recentă versiune”,  anunţat compania într-un comunicat.

Pasagerii vor vedea opţiunea de a lăsa un bacşiş la sfârşitul cursei, atunci când o evaluează. Ei pot alege dintre opţiunile predefinite sau pot introduce suma pe care ar dori să o lase.

Bacşişul poate fi lăsat în maximum 15 minute după încheierea călătoriei, iar şoferii vor primi întreaga sumă. Funcţia va fi lansată treptat pentru toţi utilizatorii Bolt pe Android şi iOS în această lună.

”În fiecare zi, şoferii parteneri Bolt se află în prima linie pentru a se asigura că persoanele care au nevoie de o cursă, în această perioadă de incertitudine, se deplasează în siguranţă prin oraş. Introducem această funcţie pentru a permite pasagerilor să îşi arate recunoştinţa şi să sprijine comunitatea noastră de şoferi, desigur, atunci când sunt mulţumiţi de serviciile lor”, a declarat Cristian Sălceanu, country manager Bolt România.

La începutul lunii mai, Bolt a introdus categoria de autovehicule Bolt Protect, care marchează automobilele prevăzute cu un paravan protector între şofer şi pasageri.

Bolt, cunoscută anterior ca Taxify, este cea mai mare platformă europeană de transport, care are drept scop să facă mobilitatea urbană mai uşoară, rapidă şi convenabilă.

Înfiinţată de Markus Villig, Bolt a fost lansată în 2013. Este una dintre platformele de transport care cresc cel mai repede în Europa şi Africa, având printre investitori companii precum Daimler, Didi Chuxing, Korelya Capital, dar şi pe Taavet Hinrikus, co-fondator al TransferWise.

Bolt are peste 30 de milioane de utilizatori înregistraţi în peste 35 de ţări din lume.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.