BMW Group România a anunţat, vineri, că extinde gama de servicii financiare oferite prin divizia BMW Financial Services, printr-un program dezvoltat împreună cu Unicredit Leasing, destinate celor care vor să ia un leasing un autovehicul.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Serviciul BMW Select, oferit ca parte a programului BMW Financial Services dezvoltat împreună cu Unicredit Leasing, oferă acum un nivel de flexibilitate mai mare, potrivit companiei. Prin BMW Select, clienţii pot accesa un pachet bazat pe o valoare reziduală garantată de până la 64%, în funcţie de model. Clientul poate opta să returneze automobilul fără a mai fi necesar să plătească valoarea reziduală garantată sau să o plătească/refinanţeze pentru a păstra automobilul.

”Programul a fost extins în ultimii ani şi pentru marca MINI, sub numele de MINI Select, dar şi pentru automobilele rulate cu garanţie BMW Premium Selection, care sunt ofertate după un ciclul de finanţare BMW Select”, se arată în comunicat.

Pe multe din pieţele europene, precum Germania sau Marea Britanie, finanţarea cu valoare reziduală garantată este principalul instrument de achiziţie din piaţă.

”În România, produsul a cunoscut o creştere constantă. În 2019, volumul automobilelor finanţate prin BMW Select a crescut de aproape două ori faţă de 2017 şi de aproape patru ori faţă de 2016, un semnal important că acest produs capătă recunoaştere tot mai mare pe piaţa locală”, se arată în comunicat.

Acum, BMW Financial Services extinde încă o dată pachetul de servicii Select pentru a-l face mai accesibil: avansul minim a scăzut la 5% (cu 5 puncte procentuale) pentru prima achiziţie şi la 0% pentru o nouă achiziţie consecutivă BMW Select (la returnarea automobilului precedent). Suplimentar, perioada de finanţare a fost extinsă până la 5 ani (de la 4 ani), cu o valoare reziduală garantată de până la 49%.

"Programele noastre de finanţare fac modelele premium accesibile. Transferă efortul de la preţul de achiziţie către costurile lunare de utilizare prin garantarea unei valori reziduale mari. În acelaşi timp, flexibilitatea programului BMW Select permite orice decizie la finalul perioadei de finanţare, de la returnarea automobilului la achiziţie şi chiar refinanţare”, explică Ştefan Pricop, Country Manager BMW Financial Services România şi Bulgaria.

viewscnt

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.